Monday, 11 February 2013

PURE MARINE COLLAGEN

Assalamualaikum wbkt..

Lama pulak rasanya tak update apa apa kat sini..dah kena penyakit malas kot..ishh..

Tapi sebenarnya charger laptop mama buat hal laa pulak..pastu kena cari charger baru dan terjadilah aktiviti mencari harga bleh pakai punya..akhirnya dapat laa yang boleh masuk kat akal fikiran akan harganya itu..dapat lerr..RM 49 hinggit dari RM 90 hinggit..kira murah lerr tu..

Jadi bila dah ada nyawa ni, mama kembali untuk memberi maklumat tentang Pure Marine Collagen yang semakin top kat Malaysia ni..  Baru semalam mama dapat bekalan dari seorang sahabat.  Nak cuba laa jugak..mana laa tahu kot muka dan badan mama kembali gebu dan tegang melantun lantun..huhu..heheh..

Belum makan lagi dah heboh..yerlaa..mama nak testimonikan diri ni haa..maklumlaa dah hampir menghampiri umur setengah abad..tentu macam macam dah kusam dan kendur..tak salahkan..cantik untuk hubby tersayang..walaupun..hak hak hak..


Mama beli yang jenis purple sebab dia gred paling bagus dan khasiatnya sama macam sarang burung walit dan sirip ikan yu..kalau kat pasaran harga 100 gram mencecah RM 25.00 hingga RM 30.00, tapi mama dapat tersangatlah murah.  

Sahabat mama tu beli sekali banyak..jadi dapatlaa harga yang rendah..kira mampu beli..nak beli sekilo pun boleh..sebab tak sampai RM 200 pun..

Heboh lagi..ishh..nak pi cuci PMC mama yang telah direndamkan semalaman, lepas tu nak rebus dengan daun pandan untuk hilang bau sotong yang ada kat PMC tu haa..nanti dah cantik mama cerita akan keberkesanannya yerr..


No comments:

Post a Comment